nec-doplni-radu-monitoru-multisync-ea-24-modelem-ea243wm
Novinka NEC doplní řadu monitorů MultiSync EA 24" modelem EA243WM

NEC doplní řadu monitorů MultiSync EA 24" modelem EA243WM

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 1. 2012 12:30 1

I nový model, který se hodí spíše pro práci, umí funkci pivot, takže jej můžete klidně otočit na výšku. Osazen je panelem s matricí TN a podsvícením LED.

Reklama

Společnost NEC, která sídlí ve Spojených státech, připravuje nový 24" monitor EA243WM. Ten spadá do známé rodiny MultiSync EA, u které můžeme očekávat nízkou cenu, ale bohužel také matrici typu TN s nepříliš dobrými pozorovacími úhly.

Panel má rozlišení 1920 × 1200 obrazových bodů (poměr stran 16:10), přičemž je podsvícený pomocí LED. Maximálně by se měl rozzářit na 250 cd/m2. Kontrastní poměr je podle specifikací tisíc ku jedné. Pro připojení k počítači využijete čtveřice výstupů, najdete zde Dsub, DVI-D, DisplayPort a HDMI. Stojan je polohovatelný a možňuje natáčení, náklon a nastavení do výšky 130 mm.

Nepřehlédněte:

LG připravuje nové 3D monitory s IPS matricí

Monitor obsahuje i zabudovaný USB hub s čtveřicí USB 2.0 portů a taktéž dvojici reproduktorů s výkonem 1 W. K jeho největším přednostem ale patří funkce ControlSync, která umožňuje zapojit do konfigurace až šest monitorů, propojit je speciálním synchr. kabelem a poté je ovládat jako jediný monitor (master).

K tomu všemu přičtěte ještě senzor jasu osvětlení okolí, který se stará o regulaci podsvícení, podporu specifikace Energy Star 5.0 a vyjde nám poměrně dobře vybavený monitor.

V Japonsku se bude EA243WM prodávat již tento měsíc za 399 dolarů.

NEC doplní řadu monitorů MultiSync EA 24" modelem EA243WM
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama