nabijte-si-smarthpone-thorovym-kladivem-legendarnim-mjolnirem
Novinka Nabijte si smarthpone Thorovým kladivem, legendárním Mjolnirem

Nabijte si smarthpone Thorovým kladivem, legendárním Mjolnirem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 11. 2013 10:00 5

Pokud jste fanoušky filmového či komiksového Thora a vždycky jste chtěli v ruce třímat jeho slavné hromové kladivo Mjolnir, nyní máte šanci.

Reklama

A navíc si při tom dobijete i telefon. Společnost Infothink totiž přináší USB nabíječku, která má formu zmíněného legendárního Thorova kladiva. Abyste si telefon či jiné chytré zařízení nabili, nemusíte stát venku a čekat až do vás udeří blesk, ale stačí USB kabelem propojit chytrý telefon s Mjolnirem a telefon je nabit. Nabíjení je zajištěno vestavěnou Sanyo nabíjecí baterií.

K dispozici je mimo USB port plné velikosti také micro-USB napájecí port, který má stejný výstup, 2,1 ampéru. Kladivo váží 450 g, je tedy určitě o poznání lehčí než originální Thorovo kladivo. Jeho rozměry jsou také pouhých 130 × 80 × 50 mm. Jedná se tedy spíše o kladívko, ale na mobilní nabíječku jsou rozměry naopak poměrně robustní. K dispozici budou varianty s kapacitou 2 600 mAh, 5 200 mAh a 10 400 mAh. 

Za tuto raritu v nejnižší kapacitní verzi si budete muset zaplatit 125 dolarů, tedy 2 500 Kč. Výrobek je tedy určen spíše pro opravdu velké fanoušky kresleného Ásgarďana. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama