msi-eclipse-obrazem
Novinka MSI Eclipse + obrazem

MSI Eclipse + obrazem

Michal Kleman

Michal Kleman

7. 1. 2009 01:00 3

Společnost MSI pro novou platformu Intelu představila několik desek. Již přibližně dva měsíce se ví o chystaném produktu MSI Eclipse +, který by se měl stát absolutním high-endem. Zde jej máme.

Reklama

Rozdíl, mezi MSI Eclipse a MSI Eclipse +, je především v podpoře multi GPU technologie nVidia SLI. Zatímco model Eclipse SLI je pouze licencován na použití SLI, MSI Eclipse + je deska vybavená čipem NF200. To však není jediný rozdíl, proti původním předpokladům se značně změnil vzhled desky (oproti MSI Eclipse SLI).

MSI Eclipse + obrazem
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová deska je totiž kompletně vyvedena ve stylové modré. Navíc byl poněkud ochuzen systém napájení, původní MSI Eclipse má totiž dvě heat-pipe trubice mezi jižním a severním můstkem, novinka má pouze jednu, na druhou stranu, heatsink, kryjící nyní i čip NF200 se velmi zvětšil. Drobně byl také pozměněn layout některých komponent. MSI nespecifikovalo ani datum vydání, ani cenu, ale ta bude jistě o dost vyšší, než je cena produktu MSI Eclipse SLI, a už ten se prodává za neuvěřitelných 8600Kč!

Podle Expreview

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama