msi-ap190-nove-28-aio-pc-do-obchodu-ci-kancelare
Novinka MSI AP190 – nové 28" AiO PC do obchodu či kanceláře

MSI AP190 – nové 28" AiO PC do obchodu či kanceláře

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 1. 2014 15:00

MSI uvede na trh nové All-in-One PC nazvané AP190, které je určeno především pro použití ve firemním a obchodním prostředí.

Reklama

Pokud tedy sháníte komplexní řešení pro vaši kancelář, obchod nebo sklad, může pro vás být chystané AiO PC s 28palcovým displejem dobrou volbou. AP190 je založeno na čipové sadě Intel NM70 a použití dvoujádrového procesoru Intel Celeron 1037U, který se pochlubí nízkou spotřebou a TDP dosahující hodnoty maximálně 12 W. Díky tomu nemusí být systém vybaven jediným ventilátorem. 

Kromě dvoujádrového procesoru se dočkáme také operačních pamětí DDR3 o velikosti až 4 GB. O grafickou stránku se stará integrovaná grafická karta Intel HD Graphics. Celý systém je napájen za pomoci 65wattového zdroje. Úložný prostor zajistí 3,5palcový pevný disk s kapacitou 500 GB, připojený pomocí SATAIII rozhraní. Rozměry nového kancelářského AiO PC jsou 575 × 447 × 197 mm a jeho hmotnost činí 8,1 kg. AiO PC bude dodáváno s operačním systémem Windows 7 Home Premium nebo Professional.

MSI AP190 – nové 28" AiO PC do obchodu či kanceláře
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Účinným nástrojem pro kanceláře, obchody či prezentační kiosky je PC především díky široké škále I/O portů umístěných na boční a zadní straně monitoru. AP 190 nabídne kupříkladu dvojici portů USB 2.0, jeden konektor HDMI (out) a samozřejmě také ethernetový síťový konektor a konektory pro připojení audia. Nechybí ani dvojice portů USB 3.0, kterou nalezneme na straně monitoru společně se čtečkou paměťových karet. AiO PC má také podporu technologie MSI Super Charger, která umožňuje rychlé nabíjení pomocí portu USB. Zajímavostí je integrace dvou tradičních portů COM. Porty COM umožňují k PC připojit například čtečku čárových kódů, čtečku platebních karet či tiskárnu na účtenky.  

Vzhled AP190 je poměrně jednoduchý, díky čemuž se zařízení hodí téměř do jakéhokoliv prostředí. Přesto bych si dovolil vytknout poměrně široký rámeček, který je stejně jako zbytek PC vyveden v černé barvě. 

Výrobce se bohužel zatím nezmiňuje o ceně svého nového produktu. Do prodeje by se ale měl dostat již od konce tohoto měsíce.  

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama