msi-afterburner-pro-mobilni-telefony-pretaktujte-si-grafiku-bezdratove
Apple Novinka MSI Afterburner pro mobilní telefony: Přetaktujte si grafiku bezdrátově

MSI Afterburner pro mobilní telefony: Přetaktujte si grafiku bezdrátově

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

4. 6. 2011 06:00 9

Aplikace, na které pracuje MSI, bude fungovat s jakoukoliv grafickou kartou. Budete ji moci přetaktovat, upravit rychlost větráků nebo napěti odkudkoliv, kde budete mít přístup na internet.

Reklama

Pamatujete si na ROG Connect, které má Asus na svých deskách nejvyšší třídy? Ta umožňovala přetaktovat procesor, paměti a nastavit všechny možnosti desky pomocí mobilního telefonu s Bluetooth. MSI nyní pracuje na aplikaci MSI Afterburner pro mobilní telefony.

Aplikace je zatím ve vývoji a ještě není dostupná. Pracuje se na verzi pro Android zařízení a v budoucnu se objeví také pro zařízení s iOS. Tato aplikace MSI Afterburneru pro mobilní telefony se bude k aplikaci Afterburneru nainstalovaném na počítači přistupovat pomocí internetu a IP adresy, díky čemuž můžete hlídat teploty a případně snížit frekvence nebo zvýšit otáčky ventilátorů grafické karty odkudkoliv.

MSI Afterburner pro mobilní telefony: Přetaktujte si grafiku bezdrátově
i Zdroj: PCTuning.cz

Dalším scénářem může být například taktování v reálném čase při spuštěném benchmarku, kdy stačí spustit benchmark, aplikaci v mobilu a začít taktovat. Pokud se vám začnou objevovat artefakty, můžete ihned třeba zvýšit napětí a to vše bez toho, abyste se přepínali klávesovou zkratou ALT+Tab zpět na plochu a přerušili tak probíhající test. 

Mobilní aplikace má stejné rozvržení, jako počítačový program a tak se zde každý ihned zorientuje. Aplikace bude zdarma. Až bude aplikace k dispozici, budeme vás informovat a přineseme také menší uživatelskou recenzi.

Zdroj: Tom's Hardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama