Mad Max: hitparáda plná šílených lidí a neskutečných situací
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Mad Max: hitparáda plná šílených lidí a neskutečných situací

Mad Max: hitparáda plná šílených lidí a neskutečných situací | Kapitola 2

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

10. 9. 2015 03:00 16

Seznam kapitol

1. Šílený Max v rukou odborníků 2. Osudu neujedete 3. Docent Chocholoušek by měl radost 4. V tomhle světě se rádi ztratíte
5. Magnum Opus šlape i v písečně duně 6. Když to pořádně mlaskne... 7. Upgradování a malá vsuvka pro kreativce 8. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

Hry podle filmů bývají obvykle špatné, v tom lepším případě průměrné. Když se hráči dozvěděli, že připravovaný film Mad Max: Fury Road bude doprovázet herní přívěsek, rozdělilo se na dvě skupiny. První z nich hru zavrhla rovnou , ta druhá od něj pak sice nic nečekala, ale ve skrytu duše stále tak nějak doufala, že by se to mohlo podařit...

Reklama

Mad Max vypráví o psychicky ztýraném třicátníkovi jménem Max, který se rozhodl prchat pouští před svou pohnutou minulostí. Jediným parťákem mu přitom bylo ikonické auto jménem Interceptor, o něj však při honičce s válečníkem Scabrous Scrotusem a jeho pohůnky přišel.

Mad Max: hitparáda plná šílených lidí a neskutečných situací
i Zdroj: PCTuning.cz

Když se Max po nepříjemném zážitku probouzí, ocitá se s hromadou podlitin na sluncem vyprahlé poušti. Po několika chvílích naráží na postavu s přezdívkou Chumbucket, která vás možná trošku šokuje svou vizáží, neboť připomíná Quasimoda z románu Zvoník u Matky Boží.

Mad Max: hitparáda plná šílených lidí a neskutečných situací
i Zdroj: PCTuning.cz

Stejně jako v samotném románu se však tato postava velmi rychle projeví jako vyloženě kladná, i když trošku pošahaná. Jejím největší úchylkou jsou silné automobily a jejím největším snem samozřejmě jeden takový sestavit. Vy přitom máte být tím, kdo tento automobil bude řídit, neboť jste prý velmi dobrý řidič.

Slovo dá slovo a Max s Chumbucketem začnou shánět potřebné díly, které jsou pro tvorbu automobilu Magnum Opus potřebné. Přitom se však budou muset popasovat s mnoha překážkami, z nichž první nastane hned v úvodu hry. Nepřátelské hlídky totiž napadnou Chumbucketův skromný příbytek, takže se společně vydáváte hledat nové přístřeší.

K sobě vás vezme další místní válečník, pro nějž budete plnit různé úkoly. Vedle toho se pak budete starat o své vlastní poslání – tedy o stavbu Magnum Opus – a tu a tam samozřejmě pomůžete ve vedlejší misi i povstalcům a dalším postavám, které vás budou (nejen svou vizáží) překvapovat od začátku až do konce hry.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama