loterie-icq-na-facebooku-o-8-tabletu-apple-ipad
Článek Loterie ICQ na Facebooku o 8 tabletů Apple iPad

Loterie ICQ na Facebooku o 8 tabletů Apple iPad

Komerční sdělení
6. 10. 2010 08:00

Populární poskytovatel IM služeb startuje pro své české uživatele skvělou loterii na stránce fanoušků ICQ na Facebooku, ve které rozdá 8 iPadů pro vítězný tým.

Reklama

ICQ, populární poskytovatel IM služeb, startuje pro své české uživatele skvělou loterii na stránce fanoušků ICQ na Facebooku. V této loterii může společně jako tým bojovat a zvítězit osm přátel. Vítězný tým získá iPad pro každého ze svých členů. Loterie začíná dnes a končí 18. října.

Zúčastnit se loterie je velmi snadné: Cílem je vyplnit okvětní lístky na květině ICQ vlastním obrázkem a obrázky sedmi svých přátel a jakmile je květina obsazena, je třeba ji nechat ohodnotit komunitou ICQ uživatelů na Facebooku. K vytvoření nové květiny stačí, aby uživatel ICQ šel do ICQ zahrady na

http://apps.facebook.com/icq-flower-czech/

, otevřel novou květinu a pozval své přátele. Jakmile jsou všechny lístky obsazeny, květina bude vystavena a všech osm přátel může žádat Facebookové přátele o hodnocení. Nejpopulárnější tým získá osm iPadů pro každého ze svých osmi členů. Podmínky loterie je možné si přečíst na

http://blonde20.com/icq/terms-czech.htm

.

Loterie ICQ na Facebooku o 8 tabletů Apple iPad
i Zdroj: PCTuning.cz

Květinová aplikace ICQ byla lokalizována do českého prostředí s pomocí ICQ partnera v České republice – společnosti Centrum.cz. Uvedení aplikace v České republice následuje po jejím úspěchu v Izraeli a je dalším pokračováním úspěšné spolupráce mezi ICQ a Centrum v České republice.

Stránka fanoušků ICQ na Facebooku

Stránka fanoušků ICQ na http://www.facebook.com/ICQ je ideálním místem setkání pro všechny uživatele ICQ na Facebooku. Zde získají poslední novinky, mohou se účastnit zajímavých anket a navíc mají příležitost sdílet své zkušenosti s celou komunitou.


O ICQ:

ICQ je předním poskytovatelem služeb typu „instant messaging“ pro globální komunitu internetových uživatelů. Robustní instant messaging software ICQ, špičkové komunikační funkcionality a dynamické nástroje pro komunity jsou nyní bezplatně dostupné v 16 jazycích na webové stránce www.icq.com.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama