lenovo-uvedlo-sve-nove-firemni-all-in-on-pc
Novinka Lenovo uvedlo své nové firemní all-in-on PC.

Lenovo uvedlo své nové firemní all-in-on PC.

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 9. 2013 10:00

Společnost Lenovo představila tři nové business all-in-one (AiO) počítače, které jsou součástí řady Think Center.

Reklama

Jednotlivé modely jsou ThinkCentre E93z, E73z a M73z. Nové all-in-one počítače by měly poskytovat ergonomické uživatelské prostředí a mohou být volitelně vybaveny dotykovou funkcionalitou. Lze si také vybrat z různých variant vedení kabelů. Stojan těchto AiO PC lze vertikálně posunovat, otáčet a naklánět a může být i zcela odstraněn.  

Všechny tři nové systémy Lenovo jsou vybaveny procesory Intel Haswell. Do všech třech modelů si lze vybrat dokonce výkonné procesory Intel Core i7. Všechny zařízení využívají hybridní pevný disk (SSHD), v němž jsou využity SSD cache společně s pevným diskem.

Lenovo uvedlo své nové firemní all-in-on PC.
i Zdroj: PCTuning.cz

Lenovo E93z AiO

Nejvýkonnější model E93z má tloušťku 48 mm a je vybaven 21,5" full HD displejem s 10 bodovým dotykovým ovládáním (v závislosti na konfiguraci). E93z má jak HDMI-in, tak HDMI-out port. Ostatní konektory zatím nejsou známy, ale je jasné, že na zařízení budou umístěny i USB 3.0 porty. AiO systém disponuje také WiFi připojením.

Oba cenově dostupnější systémy, E73z a M73z, mají 20 palcový displej a celkově jsou si velmi podobné, co se týče specifikací. M73z je ale zaměřen spíše na využití v podnikání, protože klade větší důraz na digitální bezpečnost. Je totiž vybaven speciálním TPM čipem, který zaručuje větší zabezpečení dat a poskytuje hardwarové šifrování. 

ThinkCentre E93z bude k dispozici začátkem září za cenu 699 dolarů (13 600 Kč). Model E73z by měl spatřit světlo světa až koncem měsíce a to za cenu 599 dolarů (11 700 Kč). Poslední model, M73z bude následovat v říjnu rovněž za cenu 599 dolarů (11 700 Kč).

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama