in-win-buc-skrin-s-peti-ventilatory-a-disky-vymenitelnymi-za-provozu
Novinka In Win BUC: Skříň s pěti ventilátory a disky vyměnitelnými za provozu

In Win BUC: Skříň s pěti ventilátory a disky vyměnitelnými za provozu

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

20. 2. 2011 13:30 7

Skříň se podobá většině dnešních „herních“ skříní. Uvnitř je velké množství ventilátorů a k diskům se dostanete bez oddělání bočnice

Reklama

V našich končinách nepříliš známá firma In Win Development začala prodávat novou počítačovou skříň střední velikosti. Pokud se podíváte do nabídky výrobce, najdete zde všechny skříně s nezvyklým vzhledem, stejně jako tato. Podle výrobce je určená pro hardcore hráče, kteří potřebují kvalitní skříň a dobré chlazení. Skříň BUC je vyrobena z oceli nalakované černou barvou.

In Win BUC: Skříň s pěti ventilátory a disky vyměnitelnými za provozu
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň je připravená pro desky ATX formátu, nachází se v ní tři 5,25” pozice, tři EZ-Swap pozice pro pevné disky, které můžete za chodu připojovat a máte k nim přístup z boku skříně. Disky mají vlastní dvířka, která mají zámeček, aby je někdo nepovolaný nemohl vyndat. Chlazení může zajišťovat až pět 120mm větráků. V základu jsou osazeny tři, jeden vpředu (modře podsvícený), vzadu a nahoře. Další dva můžete osadit do perforované bočnice. Ve vrchní části čela nejdeme USB 2.0 a 3.0 port, eSATA, vstup pro mikrofon a výstup na sluchátka. Cena není známá.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama