hra-z-pocitacu-xcom-enemy-unknown-i-pro-iphone
Apple Novinka Hra z počítačů XCOM: Enemy Unknown i pro iPhone

Hra z počítačů XCOM: Enemy Unknown i pro iPhone

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 6. 2013 10:30

V App Store se před několika hodinami objevila iOS předělávka staré klasiky UFO: Enemy Unknown. Hru spustíte na iPadu 2, 3, 4 a mini, iPhonu 4S, 5, a páté generaci iPodu touch. Starší přístroje podporovány nejsou. Cena je stanovena na 18 euro. Možná se vám to zdá mnoho, ale za tyto peníze získáte plnohodnotnou konverzi původní hry z počítačů a videoherních konzolí.

Reklama

Nepřehlédněte:

PODÍVEJTE SE NA PRVNÍ VIDEO UPOUTÁVKU K FILMU JOBS

Základní principy a mechanismy hry zůstávají stejné. Mimozemšťané zaútočili na matičku Zemi a je na vás a vaší organizaci XCOM, abyste si s nimi poradili. Jste poslední nadějí pro lidstvo. Budete zkoumat mimozemské technologie, budovat a řídit akceschopné základny, plánovat bojové mise a ovládat vojáky v bitvách.

Tuhle invazi by byla škoda minout. Počítejte ale s tím, že záchrana planety vám zabere několik desítek hodin čistého herního času, a to už je pořádná porce.

Hra zatím nepodporuje multiplayer (hru více hráčů). Vývojáři z 2K Games se ale zavázali, že jej do hry doplní v některé z chystaných aktualizací. Podporovány jsou naopak už do počátku Game Center a iCloud.

Stahujte: XCOM: Enemy Unknown

 Hra z počítačů XCOM: Enemy Unknown i pro iPhone
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: toucharcade

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama