hp-skyroom-nove-moznosti-videokonferenci
Novinka HP SkyRoom - nové možnosti videokonferencí?

HP SkyRoom - nové možnosti videokonferencí?

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

23. 9. 2009 00:00 5

HP včera v Palo Alto v Kalifornii, představili nový videokonferenční software, který také dokáže v reálném čase snímat vaší plochu.

Reklama

HP Labs vyvinuli zcela nový software pro videokonference. HP se chlubí tím, že dokáže přenášet HD obraz. Tato průlomová technologie byla použita už na vozítkách, které vyslala NASA na Mars a přenášela HD obrázky zpět na Zem. HP SkyRoom je jediným nástrojem, který zároveň dokáže zobrazovat vaši plochu a činnost na ní, dokonce až čtyřem osobám.

HP SkyRoom - nové možnosti videokonferencí?
i Zdroj: PCTuning.cz

HP SkyRoom je zároveň cenově dostupný i pro menší podnikatele. Zaplatíte za něj totiž jen $149, asi 2500 Kč. HP SkyRoom budou na vybraných stolních počítačích a mobilních pracovních stanicích standarní, dále bude po zkušební dobu i na noteboocích a Bussines PC. SkyRoom může být použit na počítačích nebo pracovních stanicích společnosti Dell, Lenovo nebo Sun, které splňují minimální technikcé požadavky.

HP SkyRoom - nové možnosti videokonferencí?
i Zdroj: PCTuning.cz

HP SkyRoom je k dispozici po celém světě předinstalované bez nákladů na HP Z800, Z600, Z400 a pracovní stanici xw4600. Vybrané PC Bussines Premium a notebooky od HP ho budou mít v nejbližších měsících, ale pouze 90-denní zkušební verzi, který bude k dispozici pro nákup v dalších letech.

Nakonec tu pro Vás mám ještě video tohoto programu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama