herni-saga-splinter-cell-se-mozna-dostane-na-filmova-platna
Novinka Herní sága Splinter Cell se možná dostane na filmová plátna

Herní sága Splinter Cell se možná dostane na filmová plátna

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

18. 6. 2012 10:00 10

Vyjednávání o zfilmování tohoto příběhu probíhají už několik let. Podle posledních informací se o převedení na stříbrné plátno postará studio Paramount.

Reklama

Vlastník práv stealth akce Splinter Cell od klasika žánru Toma Clancyho vyjednává se studiem Paramount o zfilmování jeho hry. Námluvy s Hollywoodem probíhaly už dříve a to se studiem Warner Bros., jednání ale nebyla úspěšná. Tentokrát by se to už mohlo podařit a hru snad nepotká stejný osud, jako dosud nezfilmované Halo, Uncharted anebo BioShock.

Herní sága Splinter Cell se možná dostane na filmová plátna
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud by si Ubisoft s Paramountem plácli, a my doufáme že ano, Ubisoft by měl mít nad filmovými příběhy Sama Fishera poslední slovo. To znamená, že Paramount by si s tajným agentem nemohl dělat co chtěl, ale musel by se pěkně držet plánů herních vývojářů - což je skvělá zpráva. S dobrým scénářem, režisérem a hercem v hlavní roli by film mohl být velmi zábavný. Snad se tedy do filmového týmu nepřizve Uwe Boll ;).

Studio Paramount plánuje natočit kromě této pecky pro hráče méně známý Splinter Cell spinoff Without Remorse s agentem John Clarkem. Samotný Tom Clancy nebude do natáčení zapojen.

Zdroj: tomsguide

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama