google-predstavil-android-3-0-podivejte-se-na-zaznam-tiskove-konference
Novinka Google představil Android 3.0: Podívejte se na záznam tiskové konference

Google představil Android 3.0: Podívejte se na záznam tiskové konference

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 2. 2011 11:00 2

Systém má překopané uživatelské prostředí, kdy mimo ikon lze na plochu přidat i widgety a také podporuje vicejádrové procesory.

Reklama

Minulý týden patřil Googlu, který ve své centrále v Mountain View představil novou verzi Androidu pro tablety – Android 3.0 Honeycomb. Není dne, abychom nebyly ujišťováni, že operační systém poběží na produktu XY a že do prodeje se dostane již zanedlouho. Ve skutečnosti si na medovou plástev v akci ale budeme muset ještě chvilku počkat.

Pokud vás celá akce minula, ale rádi byste souhrn, ve kterém je vše podstatné, vemte zavděk padesátiminutovým záznamem. Android 3.0 přináší kompletně přepracované uživatelské prostředí, když kromě ikon lze na plochu přidávat i oblíbené widgety. Vlevo dole jsou potom umístěna ovládací tlačítka – zpět, domů, multitasking, dobře známé z Androidích telefonů.

Google představil Android 3.0: Podívejte se na záznam tiskové konference
i Zdroj: PCTuning.cz

Pravý dolní roh je naopak vyhrazen systému notifikací. Uživatele o všem podstatném informují „vyskakovací“ (pop-up) okna. Záznam vás podrobně provede i možnostmi videokenference přes Google Talk, vylepšenou akcelerací 2D a 3D grafiky (Android 3.0 plně podporuje vícejádrové procesory; pozn.red) a také novinkou Android Market Webstore, nebo-li webovým Android Marketem.

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama