genius-uvedl-levne-barevne-mysi-nx-7000
Novinka Genius uvedl levné barevné myši NX-7000

Genius uvedl levné barevné myši NX-7000

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 9. 2015 19:30

Společnost Genius uvádí na trh nové bezdrátové myši, které jsou díky svým rozměrům a hmotnosti ideálním doplňkem k notebookům na každodenní přenášení.

Reklama

Svým ergonomickým provedením jsou novinky od Genius určené pro držení levou i pravou rukou, a díky své kompaktní velikosti dobře padnou jak do menší, tak i větší dlaně. Myšky jsou vybaveny standardně dvěma tlačítky a skrolovacím kolečkem s funkcí třetího tlačítka.

Mezi klíčové vlastnosti nových modelů patří především mobilita a tím uzpůsobené parametry. Pico přijímač pracující na frekvenci 2,4GHz může díky své velikosti zůstat zasunut v USB portu i při přenášení notebooku. V případě, že jej chce uživatel vypojit nebo si chce odnést pouze myš, je možné vložit přijímač do myši ve spodní části. Tak zůstane uschován, aby nedošlo k jeho ztrátě.

Genius NX-7000 využívají optický sensor BlueEye s rozlišením 1200 dpi, který je navržen tak, aby mu nečinilo problém spolehlivě pracovat i na koberci, sedačce, dřevě či jinak náročných površích, se kterými se na cestách uživatel setká. Doporučená koncová cena nových počítačových myší činí 190 Kč s DPH. Záruka je dvouletá.

Genius uvedl levné barevné myši NX-7000
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Genius

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama