genius-uvadi-levny-headset-hs-m270-pro-aktivni-zivotni-styl
Novinka Genius uvádí levný headset HS-M270 pro aktivní životní styl

Genius uvádí levný headset HS-M270 pro aktivní životní styl

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 7. 2015 19:00 1

Společnost Genius přináší na trh novinku v podobě headsetu HS-M270 se sportovním uchycením na uši, který oceníte zejména při letních aktivitách a dovolených.

Reklama

Genius HS-M270 je headset určený zejména pro aktivní využití při sportování, kdy chce uživatel poslouchat hudbu nebo být „na příjmu“ v případě příchozích hovorů. Výrobce doslova uvádí, že je vhodný pro většinu sportů, jako jsou běh, cyklistika, bruslení a tak podobně.

Uživatelé mají na výběr z provedení v hned několika barvách, oranžové, bílé, neonově zelené a černé. Sluchátka jsou vybavena háky vyrobenými z pružného silikonu, které fixují pozici sluchátek v uchu a nedochází tak k vypadávání v důsledku pohybu či otřesů při běhu. Toto provedení je navíc odolné vůči potu. Silikonové fixační háky jsou nasazené na kabelu sluchátek, díky čemuž je možné jejich polohu snadno upravit tak, aby padly každému uživateli bez ohledu na velikost ucha.

Mikrofon je spolu s multifunkčním tlačítkem umístěn na kabelu. Multifunkčním tlačítkem může uživatel pohodlně přepínat skladby, pozastavit přehrávání a přijmout či ukončit hovor.

Samotná sluchátka jsou v tzv. provedení špunty, které odfiltruje rušivé okolní ruchy. Součástí balení jsou navíc dvě náhradní velikosti silikonových nástavců „špuntů“, tedy celkem tři velikosti S/M/L sloužící pro uživatele s širšími a užšími zvukovody.

Doporučená koncová cena produktu Genius činí: 280 Kč. Na zařízení se vztahuje záruka výrobce 24 měsíců.

Genius uvádí levný headset HS-M270 pro aktivní životní styl
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama