genius-predstavuje-klavesnici-slimstar-t8020
Novinka Genius představuje klávesnici SlimStar T8020

Genius představuje klávesnici SlimStar T8020

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 7. 2013 18:00 1

Společnost Genius začala s prodejem své klávesnice nové generace, která kombinuje bezdrátovou klávesnici a touchpad a nese označení SlimStar T8020.

Reklama

Tato klávesnice, s multi-dotykovou touchpad plochou, nabízí několik funkčních gest pro Windows 8, pro snadné ovládání nového operačního systému, založeného především na dotykovém ovládání. Snadno se tak bude ovládat i uživatelům, kteří na svém zařízení nemají dotykový displej.

SlimStar T8020 umožňuje uživatelům přepínat mezi třemi různými režimy touchpadu a to mezi režimem běžného kurzoru myši, Windows 8 gest a numerickou klávesnicí. Přepínání je možné snadno pomocí stisku tlačítka MODE. Multi-touchpad poskytuje několik přednastavených gest, k jejichž použití není nutné instalovat jakékoliv ovladače. 

Genius představuje klávesnici SlimStar T8020
i Zdroj: PCTuning.cz

Na klávesnici je umístěno dalších 11 funkčních kláves převážně pro ovládání multimediálních prostředků. Kromě toho jsou umístěny i klávesy pro připojení k internetu, či vypnutí počítače. Ke klávesnici je také dodáván 2,4 GHz bezdrátový mini-přijímač. Jedná se o pico USB přijímač, který umožňuje uživatelům pracovat bezdrátově až na vzdálenost 15 metrů. Malý USB přijímač lze také vložit dovnitř klávesnice.

Klávesnice je také poměrně tenká a lehká, je totiž tlustá pouhých 1,8 cm a váží 289 g. Klávesnice lze proto i snadno převážet. Nízký profil klávesnice působí navíc velmi moderně. Klávesnice je již k dostání i u nás a to za cenu pohybující se kolem 700 korun.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama