fujitsu-predstavi-pristi-tyden-svuj-prvni-ctyrjadrovy-smartphone
Novinka Fujitsu představí příští týden svůj první čtyřjádrový smartphone

Fujitsu představí příští týden svůj první čtyřjádrový smartphone

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 2. 2012 11:45 11

Uživatelům patrně nabídne velký diplej s jemným rozlišením, výkonný čipset Tegra 3, třináctimegapixelový fotoaparát a operační systém Android 4 – Ice Cream Sandwich.

Reklama

Příští týden začne oficiálně svátek všem příznivců mobilních technologií – Mobile World Congress 2012. Představovat zde bude každý, kdo v mobilním byznysu něco znamená, tedy i společnost Fujitsu.

Nepřehlédněte:

Tegra 3: smartphony a tablety dostanou výkon počítačů

Ta se zde chystá představit svůj nový smartphone s výkonným čipsetem Tegra 3, který bude taktovaný na frekvenci 1,5 GHz. Půjde o větší zařízení, které je vybaveno displejem s úhlopříčkou 4,6 palců a HD rozlišením 1280 × 720 obrazových bodů.

Na jeho zadní straně nalezneme třináctimegapixelový fotoaparát s automatickým ostřením a přisvětlovací diodou. Pravděpodobně půjde o marketingové oblbovadlo jako v případě Titanu II, jehož fotoaparát nabídne dokonce rozlišení šestnáct megapixelů. Naneštěstí je ale jeho optika totožná s první generací.

Operačním systémem bude „čtryřkový“ Android Ice Cream Sandwich. K zajímavostem můžeme poté zařadit čtečku otisků prstů, díky čemuž by měla být vaše data v telefonu v bezpečí.

Přestože výrobce vsadil na novou verzi Androidu, pod displejem najdeme trojici fyzických tlačítek, což se nám vůbec nelíbí. Co k tomu výrobce vedlo nevíme. Připomíná nám to trochu pohádku o chytré vesnické dívce Zdeničce…

Na MWC představí své čtyřjádrové smartphony také další výrobci, například Asustek, HTC, nebo LG.

Fujitsu představí příští týden svůj první čtyřjádrový smartphone
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama