facebookove-videohovory-konecne-podporuje-i-skype
Novinka Facebookové videohovory konečně podporuje i Skype

Facebookové videohovory konečně podporuje i Skype

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

20. 11. 2011 09:00

Z oblíbené VOiP služby nyní zavoláme i svým přátelům na největší sociální síti. Pro facebookové videohovory tak odpadá nutnost mít otevřený prohlížeč.

Reklama

Spolupráce Facebooku a oblíbené VOiP služby patřící pod křídla Microsoftu nese další ovoce. V nejnovější verzi programu přibude důležitá funkce, díky které si zavoláme s přáteli na největší sociální síti bez nutnosti zapnout webový prohlížeč.

Facebookové videohovory konečně podporuje i Skype
i Zdroj: PCTuning.cz

Funkci videohovorů dostal Facebook v červenci tohoto roku, ale k zavolání byl nutný zapnutý webový prohlížeč a přihlášení k uživatelskému účtu. Nyní stačí nainstalovaný Skype a propojení s účtem na největší sociální síti. Poté lze celkem pohodlně volat a přijímat hovory přímo z prostředí programu.

Zavolání na Facebook pomocí Skypu je opravdu jednoduché, jediné co musíte udělat je propojit oba účty a poté vybrat Facebookového přítele, kterému chcete zavolat. Z partnerství s Facebookem se Skype snaží vytřískat co to jde a má jeden velký cíl - zvýšit počet uživatelů na 1 miliardu. V současné době se Facebook může pochlubit 800 miliony aktivních uživatelů, Skype poté 600 miliony registrovaných uživatelů. Je tedy bez pochyb, že spolupráce těchto velikánů je prospěšná pro obě strany a navíc z ní těžíme i my, běžní uživatelé.

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama