facebook-nyni-bude-automaticky-generovat-timeline-stranku-vztahu
Novinka Facebook nyní bude automaticky generovat Timeline stránku vztahu

Facebook nyní bude automaticky generovat Timeline stránku vztahu

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

10. 11. 2012 09:00 11

Další diskutabilní novinkou je souhrn všech vašich aktivit s vaší spřízněnou duší, kterou máte uloženou ve vztahu. Zde najdete společné fotky, aktivity a další pěkně seřazené.

Reklama

Většina z vás pravděpodobně Facebook zná, používá nebo zavrhuje. Je to svým způsobem obrovská databáze citlivých údajů. A vývojáři se jej snaží stále vylepšovat. Ale není to jen zabezpečení, ale i takové věci, které na první pohled vypadají tak, že už se necítíte v bezpečí. Jednou takovou novinkou je stránka vztahu. Ta se nyní bude generovat nově na vlastní stránce Timeline.

Facebook nyní bude automaticky generovat Timeline stránku vztahu
i Zdroj: PCTuning.cz

Systém sem bude vkládat fotografie, příspěvky nebo různé Líbí se mi, které dva lidé ve vztahu pořídili. Pokud tak někdo chce vědět, co vše spolu děláte, stačí se podívat na tuto stránku. To šlo samozřejmě dohledat i nyní, ale nově to bude ještě jednodušší. Avšak než tato novinka dorazí k nám, tak uplyne ještě hodně vody. Zda-li je tato novinka chytrým nápadem, neužitečností nebo dalším krokem, jak získat vaše citlivá data, osobní údaje a ovládat vás, to nechám na čtenářích.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama