evga-tegra-note-7-jde-do-prodeje-za-200-dolaru
Novinka EVGA Tegra Note 7 jde do prodeje za 200 dolarů

EVGA Tegra Note 7 jde do prodeje za 200 dolarů

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 11. 2013 10:00

Není tomu tak dávno, co jsme vás Informovali o chystaném tabletu NVIDIA Tegra Note 7 od různých výrobců, mezi které patřila i společnost EVGA.

Reklama

Nyní zmíněný tablet od společnosti EVGA míří na pulty amerických obchodů a to, vzhledem ke svému výkonu, za velmi přijatelnou cenu. Nejprve si ale připomeňme, co nám tablet nabídne. Tegra Note 7 tablet je vybaven 7-palcovým displejem s rozlišením 1280 × 800 pixelů. Uvnitř zařízení je umístěn vlastní NVIDIA ARM čip se čtyřmi jádry Cortex-A15. K dispozici bude také 16 GB vnitřní úložný prostor. Pomocí Wi-Fi můžete přistupovat do herního ráje v podobě aplikace Tegra Zone. Využít lze také Bluetooth přenosovou technologii a vestavený GPS modul. Zařízení je založeno na operačním systému Android 4.2 Jelly Bean.

EVGA Tegra Note 7 jde do prodeje za 200 dolarů
i Zdroj: PCTuning.cz

Tablet, který nabídne přiložený stylus a především skvělý herní výkon, paradoxně není příliš drahý a již teď ho lze koupit na americkém trhu. Konkrétně v e-shopu Newegg je nový tablet k dispozici za 200 dolarů, neboli 149 €, což jsou asi 4 000 Kč. Za kolik se výkonný quad-core Android tablet dostane k nám, zatím není jasné.

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama