enermax-zahajuje-prodej-pocitacovych-skrini-ivektor
Novinka Enermax zahajuje prodej počítačových skříní iVektor

Enermax zahajuje prodej počítačových skříní iVektor

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 8. 2013 14:00

Společnost Enermax začíná vydávat novou sérii skříní iVektor, která je určena především pro herní systémy s nutností instalace výkonného chlazení.

Reklama

IVektor je multi-funkční ATX midi tower skříň s vysokou využitelností a rozšiřitelností. Vzhled skříně působí sportovním dojmem. I konstrukce je zaměřena na možnost připojení high-end komponent pro hráče. Do skříně jsou integrovány LED proužky a ventilátory, společně s akrylovým oknem do bočnice, aby se majitel mohl pochlubit svými high-end komponentami. 

Skříň je dodávána ve třech barvách a to uhlově černé, červené a sněhobílé barvě. Černá a bílá verze iVektor je potažena speciálním pogumovaným povrchem "Soft-Touch Coating", který dotváří stylový vzhled. Díky povrchu je samotná skříň schopna absorbovat vibrace a hluk a zabraňuje obtisknutí otisků prstů. Co se týče chlazení, nabídne skříň prostor pro instalaci až 6 ventilátorů. Do skříně se vtěsná také 240 mm radiátor, který lze instalovat na vrchní stranu skříně. Na vrchní straně skříně nalezneme I/O panel, který zahrnuje dva USB 3.0 porty, dva USB 2.0 a regulátor otáček ventilátorů, který ovládá chladicí výkon 2 předinstalovaných ventilátorů. 

Enermax zahajuje prodej počítačových skříní iVektor
i Zdroj: PCTuning.cz

Do skříně se vejde až sedm 3,5" HDD nebo kombinace čtyř 2,5" a třech 3,5" pevných disků či SSD. Pokud jsou instalovány i vrchní držáky na instalaci HDD, vejdou se do skříně grafické karty až o délce 322 mm, v případě oddělání držáků lze instalovat karty až o délce 415 mm. Pro instalaci optických mechnik lze využít instalační systém SlideIn. Mezi instalovanou základní deskou a bočnicí je 30 mm prostor, kam lze snadno uložit kabeláž. 

Enermax iVektor (ECA3310 série) je dodávána ve třech zmiňovaných barvách. Dvě varianty (černá, bílá) s povrchovou úpravou "Soft Touch Coating" by měly stát 79,99 dolarů (1 550 Kč), zatímco červená varianta modelu má cenovku 75,99 dolarů (1 475 Kč).

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama