elegantni-tenke-aio-pc-od-spolecnosti-asus-et2321
Novinka Elegantní, tenké AiO PC od společnosti ASUS – ET2321

Elegantní, tenké AiO PC od společnosti ASUS – ET2321

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 10. 2013 10:00

ASUS oficiálně oznámil vydání elegantního All-in-One PC ET2321, založeném na Intel Core procesoru čtvrté generace, o kterém jsme vám již psali. 

Reklama

Výrobce nyní zveřejnil přesnější specifikace AiO PC. ASUS ET2321 AiO PC nabídne především velmi tenký a elegantní design a 23 palcový Full HD displej. Technologie displeje je IPS, což zaručuje jasné, živé barvy a pozorovací úhly 178 stupňů z obou stran. Displej je samozřejmě dotykový a počítač lze ovládat až 10 dotyky naráz. Monitor systému může být nakloněn až o 25 stupňů. 

Elegantní, tenké AiO PC od společnosti ASUS – ET2321
i Zdroj: PCTuning.cz

Teď k samotnému výkonu, AiO PC může být vybaveno zmíněnými Intel Core procesory 4. generace Haswell (i3, i5 či i7, dle konfigurace). Díky těmto procesorům má PC slušný výkon a současně solidní energetickou účinnost. Co se týče grafické karty, lze si vybrat mezi Intel Iris GPU a GeForce GT 740M z dílny NVIDIA. Zařízení nabídne také kvalitní zvuk, který zajistí technologie ASUS SonicMaster Premium, která kombinuje vestavěné reproduktory se stolním subwooferem. 

ET2321 je vybaven ASUS Hyper Storage úložištěm, které kombinuje vysokou kapacitu 1 TB pevného disku s rychlým 128 GBB SSD diskem pro ukládání cache. Konektivita AiO systému zahrnuje Wi-Fi standardu 802.11ac, Bluetooth 4.0, tři USB 3.0 konektory a tři USB 2.0 porty, z nichž jeden má podporu technologie Ai Charger II.

Elegantní, tenké AiO PC od společnosti ASUS – ET2321
i Zdroj: PCTuning.cz

Výrobce zatím nezveřejnil žádné informace o ceně chystaného produktu. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama