ecs-uvedlo-nizkoprofilovou-desku-nm70-ti-s-procesorem-celeron
Novinka ECS uvedlo nízkoprofilovou desku NM70-TI s procesorem Celeron

ECS uvedlo nízkoprofilovou desku NM70-TI s procesorem Celeron

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

20. 11. 2012 06:00 6

Nová základní deska má jak integrovaný jednojádrový nebo dvoujádrový procesor, tak velice tenký profil, který je pod 2 cm. To vše napájené externím adaptérem.

Reklama

Novinkou od společnosti ECS, je základní deska v mini-ITX provedení, která navíc není vyšší jak dva USB porty. NM70-TI tak lze použít jako extrémně malého a tenkého klienta tam, kde nestačí počítače postavené na procesorech ARM, ale jsou nutné x86 procesory. Ten je na desce integrovaný. Na výběr bude jednojádrový Celeron 807 s HyperThreadingem, frekvencí 1,5 GHz a spotřebou 17 W nebo dvoujádrový Celeron 847 bez HyperThreadingu a frekvenci 1,1 GHz. Oba párované s čipsetem NM70.

ECS uvedlo nízkoprofilovou desku NM70-TI s procesorem Celeron
i Zdroj: PCTuning.cz

Procesor je chlazen hliníkovým pasivem, který profukuje malý větráček. Celý chladič není vyšší jak 2 cm, stejně jako vše na celé desce. Pro operační paměť jsou zde dva SO-DIMM sloty, pro další rozšíření pak mini-PCIe a mSATA 3 Gb/s. Pro klasické pevné disky jsou zde dva porty SATA 6 Gb/s a jeden SATA 3 Gb/s. Na zadním panelu se nachází grafické výstupy VGA a HDMI, dále je to zvukový vstup a výstupu, gigabitový Ethernet, dva USB 2.0 porty a nakonec napájecí konektor.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama