ceske-vyvojarske-studio-a-leap-motion-co-byste-chteli-vedet
Novinka České vývojářské studio a Leap Motion – Co byste chtěli vědět?

České vývojářské studio a Leap Motion – Co byste chtěli vědět?

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

10. 5. 2013 18:00 3

O bezdotykové ovládání, konkrétně ovladač Leap Motion, mají zájem i Češi. Flow Studio si připravilo jednoduchou hru, jejíž cílem je třídit věci. Pokud máte nějaký dotaz ke hře, vývoji nebo ovladači, ptejte se.

Reklama

Již párkrát jsme psali o revolučním bezdotykovém ovládání Leap Motion, které by rádo začalo používat i HP ve svých noteboocích nebo Asus, který by ovladač přibaloval k dražším notebookům. Bohužel pro zájemce, kteří již Leap Motion mají předobjednaný nebo si jej chtěli objednat, se posunulo datum vydání z původního 13. května na 22. července. A to včetně novinářů.

K tomuto zařízení se dostalo i jedno malo české herní studio. Flow Studio tvoří pár lidí a hry pro mobilní zařízení vytvářejí od minulého roku. Leap Motion je zaujal a tak dostali vývojářský kit a možnost připravit pro zařízení hru. Ta se jmenuje Sortee a mimo iOS zařízení přijde i pro Leap Motion.

Příští týden máme s vývojáři schůzku, kde si hru i Leap Motion vyzkoušíme a popovídáme o vývoji a jejich pohledu na ovladač. Pokud máte nějakou otázku, zanechte nám ji v komentářích (zde nebo na Facebooku) a my se vám pokusíme sehnat odpověď.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama