ces-victorinox-vyrabi-svycarsky-armadni-nuz-s-kapacitou-1-tb
Novinka CES: Victorinox vyrábí švýcarský armádní nůž s kapacitou 1 TB

CES: Victorinox vyrábí švýcarský armádní nůž s kapacitou 1 TB

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

11. 1. 2012 06:00 4

Nůž vyrábí světoznámý výrobce Victorinox a může se pyšnit nejen kvalitním zpracováním, ale i 1 TB SSD a displejem na bázi elektronického papíru.

Reklama

Společnost Victorinox je světoznámý výrobce švýcarských nožů a také hodinek. Švýcarské nože nebo-li švýcaráky jsou známé svou kvalitou a Victorinox nyní do běžného nožíku zabudoval 1 TB datové úložiště a spolu s menším displejem. Ten může sloužit například jako cedulka se jménem, popisek, prostě cokoliv, co si vymyslíte, na něm bude zobrazeno.

CES: Victorinox vyrábí švýcarský armádní nůž s kapacitou 1 TB
i Zdroj: PCTuning.cz

Nožík je vyráběný pod značkou Victorinox Swiss Army. Ve výbavě je mimo nožíku také pilník a malé nůžky. Dále je zde již zmíněný flash disk, který bude mít kapacitu od 16 GB do 1 TB. Výrobce se chlubí speciálním konektorem, který kombinuje jak eSATA tak USB 3.0 na jedné straně. Na vrchní straně flashky se pak nachází displej, který je principem podobný elektronickému papíru. Victorinox SSD podporuje také 256bitové AES šifrování pro zabezpečení dat. Cena zatím není známá a pravděpodobně se ji brzy dozvíme. Uvidíme, která vláda tyto nože nakoupí jako první.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama