ces-2013-postavte-si-pocitacovou-skrin-z-trubek-in-win-d-frame-to-umoznuje
Novinka CES 2013: Postavte si počítačovou skříň z trubek, In Win D-Frame to umožňuje

CES 2013: Postavte si počítačovou skříň z trubek, In Win D-Frame to umožňuje

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

9. 1. 2013 11:30 8

V balení najdete jen hlavní panel, prosklenou bočnici, pár spojený trubek a šroubky. Zbytek už si musíte udělat sami.

Reklama

Většinu počítačových skříní dostanete smontovanou, snýtovanou a jen ji vybalíte z krabice s nainstalujete do ní počítač. Pro taktovače je zase vhodnější benchtable, ale i D-Frame od In Win je zajímavý. Celá skříň v podstatě nemá stěny. Ty tvoří jen kostra, která je vyrobena z trubek. Levá bočnice je pak prosklená, aby nikdo nestrkal prsty do ventilátorů. Největší vtip je v tom, že si samotnou skříň musíte nejdříve složit. Stejně tak jde pak kdykoliv rozebrat a někam převézt.

CES 2013: Postavte si počítačovou skříň z trubek, In Win D-Frame to umožňuje
i Zdroj: PCTuning.cz

Základ tvoří černá železná konstrukce, na kterou se připevňuje základní deska a kde jsou připraveny koše pro pevné disky, zdroj a PCI záslepky. Dalšími částmi jsou pak vrchní, spodní, přední a zadní konstrukce z oranžových trubek. Sestavená skříň má rozměry 305 × 668 × 482 mm a vejdou se do ní standardní ATX desky a menší. Koš pro disky pojme až tři 3,5” a dva 2,5” kousky.

5,25palcová pozice je otočena o 90° na straně čela. Nad ní jsou pak nějaké USB porty, zvukové vstupy/výstupy a startovací tlačítko. Samozřejmostí je i možnost nainstalovat ventilátory. Celkově tak skříň není dělaná na dlouhodobé používání, protože prach komponentám moc nesvědčí. Může se tak hodit například na LAN párty nebo pro overclockery.

Informace o ceně a datu uvedení nejsou známé.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama