benq-predstavilo-svuj-novy-24palcovy-herni-monitor-rl2460ht
Novinka BenQ představilo svůj nový 24palcový herní monitor RL2460HT

BenQ představilo svůj nový 24palcový herní monitor RL2460HT

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 4. 2014 09:00

BenQ přichází s novým přírůstkem do rodiny svých herních monitorů řady RL, který má podobu 24palcového herního monitoru RL2460HT.

Reklama

Mezi hlavní specifika a klady patří přirozeně nízká doba odezvy, která je pouhá 1 ms (GtG). Hůře na tom je potom monitor, co se týče jasu a pozorovacích úhlů, protože využívá typ panelu TN. Jas totiž dosahuje hodnoty pouze 250 cd/m2 a pozorovací úhly jsou horizontálně 170 a vertikálně 160 stupňů. Tento aspekt však většině hráčů pravděpodobně vadit nebude, za předpokladu, že hráč sedí přímo před monitorem.  

Nový 24palcový herní monitor BenQ dále disponuje několika technologiemi, které zpříjemňují zážitek nejen z hraní. Mezi ně patří například Flicker-free technologie, která společně s Low Blue Light Technology výrazně snižuje únavu očí. Monitor kromě toho nabídne celou řadu nastavení a možností kalibrace barev. Využít můžeme například režim Fighting Mode, který kalibruje barvy tak, aby zvýraznil určité prvky v boji, například lepší viditelnost nepřátel. Využít lze také tzv. Game Mode Loader, který automaticky stáhne a nainstaluje předvolené módy pro určité hry. 

BenQ představilo svůj nový 24palcový herní monitor RL2460HT
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Pro propojení s PC či herní konozolí je na monitoru umístěno několik portů. V první řadě to je vstup a výstup HDMI, port dual-link DVI a také vstup D-Sub. Dočkáme se také konektorů pro sluchátka. Dalším aktivem je nastavitelný stojan, který umožňuje výškové nastavení v rozsahu 11 cm. Displej lze také natáčet, dokonce i do polohy pivot. V případě, že se rozhodnete monitor umístit na zeď, určitě oceníte montážní systém VESA

Vydání monitoru je plánováno na květen 2014. Výrobce zatím nezveřejnil cenu RL2460HT. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama