audio-technica-uvedla-nova-sluchatka-s-aktivnim-potlacenim-hluku
Novinka Audio-Technica uvedla nová sluchátka s aktivním potlačením hluku

Audio-Technica uvedla nová sluchátka s aktivním potlačením hluku

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

8. 5. 2012 09:00 6

Nová sluchátka mají 3 režimy odhlučněný, rozdělených podle prostředí. Na kabelu je také ovladač pro příjem hovorů, změnu písniček a zabudovaný mikrofon.

Reklama

Audio-Technica včera uvedla nová sluchátka, která se řadí na vrchol řady, s aktivním potlačováním okolního hluku (ANC). Novinka nabízí Tri-Level Cancellation, tedy 3 úrovně potlačování hluků. Ty si můžete libovolně vybírat podle aktuálního prostředí a situace. Sluchátka ATH-ANC9 dokáží blokovat až 95 % okolního hluku až do 30 dB. Mód 1 se hodí do letadel, vlaků a autobusů a nejvíce potlačuje nízké frekvence. Mód 2 je vhodný pro hlučné kanceláře a přelidněná místa, kde se zaměřuje na střední frekvence. Mód 3 je pak vhodný na tichá místa, například do knihovny.

Audio-Technica uvedla nová sluchátka s aktivním potlačením hluku
i Zdroj: PCTuning.cz

Na kabelu sluchátek je umístění ovladač pro zvedání hovorů, ovládání hudby a vestavěný mikrofon. Podporovány jsou vybrané produkty, mezi kterými jsou samozřejmě produkty Apple. Sluchátka mají výměnné polštářky, které sedí na uších. 40mm měniče poskytují čistý zvuk s širokým rozsahem frekvencí. Odstup signálu od šumu mají podle výrobce tato sluchátka 100 dB, což je jedna z lepších hodnot. I když dojdou baterie a aktivní potlačení hluku tak není aktivní, stále tlumí hodně. Nová sluchátka ATH-ANC9 QuietPoint se prodávají za cenu 349 dolarů.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama