astro-a30-a-a40-nova-premiova-herni-sluchatka
Novinka Astro A30 a A40: Nová prémiová herní sluchátka

Astro A30 a A40: Nová prémiová herní sluchátka

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

1. 3. 2013 06:00 2

Nová sluchátka mají odepínací mikrofon a rozpojovací kabel. Kolem měničů je pohodlná pěna, díky které padnou na uši. Upravený je i spojovací most, aby sluchátka netlačila.

Reklama

Společnost Astro Gaming uvedla sluchátka Astro A30 a A40 i ve verzi pro počítače, kde není potřeba žádného externího zesilovače či zvukové karty. Počítá se totiž s tím, že v počítači již nějakou takovou máte. Díky tomu může být cena nižší. Původní  sluchátka jdou také k počítači připojit a využijí je především ti, kteří potřebují zlepšit zvuk externí zvukovou kartou.

Astro A30 a A40: Nová prémiová herní sluchátka
i Zdroj: PCTuning.cz
Astro A30 a A40: Nová prémiová herní sluchátka
i Zdroj: PCTuning.cz

Astro A30 jsou sluchátka určená na obyčejné hraní. Sluchátka už na první pohled vypadají levněji, než dražší varianta. A30 váží 188 gramů, měniče mají odpor 32 ohmů odstup signálu od šumu je udáván 97 dBA. Uvnitř mikrofonu je 6mm jednosměrný pro potlačení hluku a 4mm všesměrový mikrofon. Ten lze také u obou modelů sundat.

Oproti tomu A40váží 324 gramů, měniče mají odpor 50 ohmů a odstup signálu od šumu je 104 dBA. Oba modely mají rozpínací kabel s ovladačem hlasitosti a multimédií (zvednutí hovoru, přepnutí přehrávané stopy, atd.). K počítači se připojují standardním 3,5mm Jackem. Zajímavostí je magnetická plocha po stranách, na kterou je možné si nechat vytvořit snímatelný tzv. Speaker Tag. Může to být obrázek ze hry či logo teamu.

Herní sluchátka Astro A30 jsou k dispozici za 99 dolarů (2 400 Kč), A40 pak za 149 dolarů (3 500 Kč).

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama