aspire-one-533-nejlepe-prodavany-netbook-acer-je-jeste-lepsi
Novinka Aspire One 533 - nejlépe prodávaný netbook Acer je ještě lepší

Aspire One 533 - nejlépe prodávaný netbook Acer je ještě lepší

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 6. 2010 13:00 3

Tenký a lehký netbook Aspire One 533 kompaktní velikosti 28 cm (10,1“) je ideální pro uživatele, kteří jsou neustále na cestách.

Reklama

S tloušťkou cca 25 mm, hmotností pouze o něco málo vyšší než 1 kg a profilem zvýrazněným chromovým rámečkem se netbook stává skutečně líbivým. Pod víkem se nachází matný povrch, na němž nezůstávají otisky prstů a který je odolný proti poškrábání, a chromový rámeček ukazovacího zařízení, který dodává netbooku styl. Můžete si vybrat ze tří lesklých barevných odstínů – černého a červeného.

Aspire One 533 - nejlépe prodávaný netbook Acer je ještě lepší
i Zdroj: PCTuning.cz

V jeho nitru naleznete spojení procesorů Intel Atom N455/N475, čipové sady NM10 Express a grafické karty GMA 3150. Nové procesory rovněž podporují paměť DDR3 SDRAM -  maximální kapacita, kterou je možné netbook vybavit jsou 2 GB. Připojitelnost charakterizuje Wi-Fi, LAN a volitelný 3G modul nebo Bluetooth. Pro živé chatování, fotografování a videokonference je určena vestavěná webová kamera Acer CrystalEye a digitální mikrofon. Pokud chcete sledovat video ve vysokém rozlišení či filmy anebo hrát hry na větší ploše, oceníte port HDMI, který umožňuje jednoduše připojit netbook Aspire One 533 k televizoru nebo videoprojektoru a vychutnat si zábavu na velké ploše.

Aspire One 533 - nejlépe prodávaný netbook Acer je ještě lepší
i Zdroj: PCTuning.cz

Pevný disk s kapacitou až 250 GB nabízí více než dostatečný prostor pro multimediální archiv, zatímco multiformátová čtečka podporuje různé formáty paměťových karet a současně usnadňuje sdílení vašich souborů. Citlivá klávesnice, jejíž velikost odpovídá 93% velikosti standardní klávesnice, má větší klávesy, a tedy umožňuje pohodlnější psaní.

Je doplněna širším vícedotykovým ukazovacím zařízením s protiskluzovou texturou z mikroperliček, která zajišťuje přesnější ovládání a je příjemnější na dotyk. Netbook splňuje v neposlední řadě také Energy Star v5.0, jakož i směrnice RoHS a WEEE EU pro používání a likvidaci nebezpečných látek v elektrických a elektronických zařízeních a dále je vybaven podsvícením LED diodami bez obsahu rtuti.

Zdroj: TZ Acer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama