anketa-planujete-si-koupit-pod-stromek-neco-k-pc
Novinka Anketa: Plánujete si koupit pod stromek něco k PC?

Anketa: Plánujete si koupit pod stromek něco k PC?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 12. 2011 15:00 20

Vánoce jsou za dveřmi a všude již naplno propukla nefalšovaná nákupní horečka. Té možná nakonec podlehne i řada z vás, což vyústí v nákup některé z nových komponent k vašemu počítači.

Reklama

Celý rok lidé pracují, aby vydělali peníze. Nyní zbývají dva týdny do Vánoc a začíná dřina s tím, jak je utratit. To platí samozřejmě i v případě nadšenců do počítačů, chceteli ajťáků.

Nabízí se například nákup nové a výkonnější grafické karty, rychlejšího procesoru s více jádry nebo Full HD monitoru s větší úhlopříčkou displeje. Ti skromnější si pak možná vystačí s něčím řádově levnějším, např. s legální verzí Windows, kvalitním USB flash diskem, nebo předplatným některého z webových úložišť.

Osvědčeným vánočním hitem je poté mobil. Vybírat můžete z plejády modelů s Androidem. Své příznivce si jistě najde i iPhone 4S nebo novinky s Windows Phone 7.5 (Mango), jako třeba Nokia Lumia 800.

Ale možná většina raději vyčká na povánoční slevové akce. U některých produktů cena často poklesne během krátké doby i o několik desítek procent.

V dnešní anketě se vás tedy ptáme, jestli si plánujete koupit něco nového pod stromeček k počítači nebo letos neutratíte ani korunu a raději vyčkáte, s čím výrobci přijdou příští rok?

Dejte nám vědět v diskuzi. Hlasovat v anketě můžete na titulní straně v pravém sloupci. Výsledky můžete kontrolovat zde.

Anketa: Plánujete si koupit pod stromek něco k PC?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama