acrosser-predstavuje-all-in-one-herni-desku-pro-pc-kiosky
Novinka Acrosser představuje All-in-One herní desku pro PC kiosky

Acrosser představuje All-in-One herní desku pro PC kiosky

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

8. 4. 2013 17:00

Společnost Acrosser zahajuje prodej nové All-in-One herní desky, AMB-A55EG1, která je vhodná především pro herní terminály a PC kiosky.  

Reklama

Tato deska disponuje AMD Embedded G-Series T56N 1,65 GHz dual-core APU, dvěma DD3-1333 So-DIMM moduly, což poskytuje dostatečnou výpočetní techniku a grafický výkon na kasinové hry a zábavní aplikace pro PC kiosky. Nabídne také 1x VGA port, 1 HDMI port, 2 ccTalk porty, 1 zdířku pro připojení RJ45 (Gb ethernet), 6 USB portů, 2 SATA porty a 1 mSATA port.

AMB-A55EG1 také disponuje 72-pinovým Gaming I/O rozhraním „golden finger“, prvky pro detekci narušení a také různými bezpečnostními prvky jako je FPGA (field-programmable gate array) nebo PIC.

Acrosser představuje All-in-One herní desku pro PC kiosky
i Zdroj: PCTuning.cz

Za zmínku také stojí, že dvou-jádrová platforma používá také AMD Radeon HD 6320 grafický řadič, který má podporu DirectX 11. Grafický výkon této desky proto není vůbec špatný a můžeme si na ní vychutnat i náročnější vizuální 3D efekty. GPU na desce také podporuje OpenGL 4.0 a OpenCL 1.1.

Acrosser má také podporu veškerých herních produktů v rámci Windows XP Pro a má také podporu mainstreamových Linuxů a to včetně kompletní sady pro vývoj software (SDK).

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama