acer-pry-pripravuje-patnactipalcovy-ultrabook
Apple Novinka Acer prý připravuje patnáctipalcový ultrabook

Acer prý připravuje patnáctipalcový ultrabook

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 12. 2011 09:45 2

Také nový model by měl nabídnout dlouhou výdrž na baterii ve stylovém ultratenkém těle a vysoký výkon, který řadě uživatelů u běžných netbooků chybí.

Reklama

Zahraniční server techPowerUp! přišel včera s informací, že tchajwanský výrobce Acer připravuje ultrabook s patnáctipalcovým displejem. Zatím se toho o něm mnoho neví, snad jen s výjimkou toho, že by se měl prodávat za 699 dolarů (zhruba 13 800 korun) a jeho původním výrobcem (Original Design Manufacturer) je firma Pegatron.

recenze:

Acer vs. Asus – srovnání tenoučkých ultrabooků na cesty

Současné jedenáctipalcové a třináctipalcové ultrabooky (viz. na našem magazínu nedávno testovaný model Aspire S3) pro Acer vyrábí Wistron.

Trocha statistik na závěr. Podle analytiků se letos prodá 250-300 000 tisíc kusů ultratenkých přenosných počítačů, což v porovnání s konkurencí – MacBookem Air, není mnoho. Je ovšem nutné přihlédnout k faktu, že na trhu nejsou příliš dlouho.

Pegatron očekává, že dodá na trh do konce aktuálního roku celkem 19 milionů notebooků, což pokud se tak opravdu stane, bude znamenat meziroční nárůst o vysokých 22 procent.

Acer prý připravuje patnáctipalcový ultrabook
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama