acer-netbook-zalozeny-na-platforme-pine-trail
Novinka Acer - netbook založený na platformě Pine Trail

Acer - netbook založený na platformě Pine Trail

Jan Šorfa

Jan Šorfa

12. 12. 2009 10:00 2

Společnost Acer představila netbook Aspire One 532, který bude založený na nové platformě Atom s kódovým označením Pine Trail.

Reklama

Acer jako současný největší výrobce netbooků je připravený na blížící se debut nové platformy Atom s kódovým označením Pine Trail, který je naplánováný již na přístí měsíc. Model Aspire One 532 bude první model založený na platformě Pine Trail, který bude Acer nabízet. A co nám takový netbook může nabídnout?

Acer - netbook založený na platformě Pine Trail
i Zdroj: PCTuning.cz

Netbook bude vybavený 10.1 palcovým displejem s LED podsvícením a nativním rozlišením 1024x600 nebo 1280x720 pixelů. Hlavním článkem bude ale procesor Intel Atom N450 na frekvenci 1.6 GHz, který v sobě integruje grafické jádro označené jako GMA 3150. K dispozici bude také 1 GB operační paměti, pevný disk o velikosti 160 GB nebo 250 GB, čtečka paměťových karet 5v1, 0.3 Mpix web kamera a volitelně 3 nebo 6-článková baterie. Současně bude na výběr z několika barevných provedeních - černé, stříbrné, červené a modré. Součástí balení bude také předinstalovaný operační systém Winodws 7 ve verzi Starter. 

Nyní nám nezbývá nic jiného než si měsíc počkat a doufat, že i cena modelu Aspire One 532 bude příznivá.

 Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama