pilotni-dily-ocekavanych-serialu-unikly-na-internet
Novinka Pilotní díly očekávaných seriálů unikly na internet

Pilotní díly očekávaných seriálů unikly na internet

Zdeněk Šarman

Zdeněk Šarman

31. 7. 2007 00:00 6

Pilotní díly nových amerických seriálů, jejichž vydání se plánuje na podzim, unikly na internet.

Reklama

Celkem uniklo nejméně 6 pilotních dílů očekávaných seriálů, jako např. „Bionic Woman“ od NBC, „Pushing Daisies“ od ABC a „Reaper“ od CW. Všechny byly k dispozici ke stažení prostřednictvím torrentů na serverech Torrent Spy (www.torrentspy.com), The Pirate Bay (www.thepiratebay.org) a Mininova (www.mininova.org). Většina titulů se objevila v průběhu minulého týdne. Kromě výše zmíněných se objevily i pilotní díly k seriálům „The Sarah Connor Chronicles“ (vychází z trilogie filmů o Terminátorovi) od stanice FOX, „Chuck“ od NBC a „Lipstick Jungle“ taktéž od NBC.

Pilotní díly očekávaných seriálů unikly na internet
i Zdroj: PCTuning.cz

Představitelé televizních stanic vyjádřili nad celou situací podiv a zalarmovali své partnery. Někteří z nich připustili, že podobnou situaci očekávali. Již v předchozích letech se totiž pilotní díly seriálů z podzimní sezóny na internet dostaly dříve, než byly oficiálně uvedeny v televizi.

Mezi uživateli kolují dokonce zvěsti, že pilotní díly zveřejnily samotné televizní společnosti. Ty takové spekulace popírají a tvrdí, že v boji s počítačovými piráty využívají všech dostupných prostředků. V minulosti ale již televizní společnosti internet k premiérám pilotních dílů využily, ale takové využití bylo pečlivě naplánováno, což jistě není tento případ.

Zdroj: Neowin.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama