dayz-od-bohemia-interactive-vyjde-na-konzoli-xbox-one-ve-verzi-1-0
Novinka DayZ od Bohemia Interactive vyjde na konzoli Xbox One ve verzi 1.0

DayZ od Bohemia Interactive vyjde na konzoli Xbox One ve verzi 1.0

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 3. 2019 11:30

Společně s premiérou filmového traileru během Inside Xbox show oznámily společnosti Bohemia Interactive a Microsoft, že open world survival DayZ vyjde, společně s velkým updatem, na Xbox One 27. března. Hra opustí program Xbox Game preview po sedmi měsících early access vývoje a úzké spolupráci s komunitou. Stejně jako v případě PC verze mají vývojáři naplánovanou celou řadu updatů, kterými budou Xbox verzi obsahově i funkčně po vydání vylepšovat. Nicméně již základní verze 1.0 by měla nabídnout spoustu hodin skvělých zážitků pro stávající i nové hráče.

Reklama

DayZ verze 1.0 vychází na Xbox One díky velké pomoci Xbox Game Preview komunity, která se v uplynulých měsících výrazně podílela na směřování vývoje celé hry. Ve srovnání například s lednovou Game Preview verzí nabídne verze 1.0 vylepšené ovládání, příjemnější správu inventáře a obecně lepší výkon a stabilitu ve hře i na serverech. Stejné startovní podmínky pro všechny hráče by pak měl zajistit reset postav a serverových dat z Game Preview období.

Vydáním verze 1.0 samozřejmě vývoj Xbox One verze DayZ nekončí. Tvůrci z Bohemia Interactive připravují na rok 2019 sérii zdarma dostupných updatů, které rozšíří hru obsahově (nové zbraně a vozidla) a prohloubí herní zážitek.

Až do 27. března je DayZ v rámci Game Preview programu dostupná za cenu 39,99 eur. Po vydání verze 1.0 si mohou hru zájemci pořídit za 49,99 eur. Nakonec důležitá zpráva pro majitele PlayStationu 4  (Pro) – DayZ na tyto konzole vyjde ještě v průběhu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama