bohemia-interactive-odhaluje-experimentalni-vr-titul-project-lucie
Novinka Bohemia Interactive odhaluje experimentální VR titul Project Lucie

Bohemia Interactive odhaluje experimentální VR titul Project Lucie

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 12. 2017 16:00

Studio Bohemia Interactive představilo hru Project Lucie, experimentální VR puzzle titul pro platformu Oculus Rift, přičemž je rovněž hratelný i na klasické kombinaci klávesnice a myš. Project Lucie je nejnovějším přírůstkem do služby Bohemia Incubator, určenému pro experimentální hry, které jsou dostupné veřejnosti od první hratelné verze.

Reklama

Ve hře se hráči zhostí role Lucie, osmileté dívky s velkou představivostí, a budou následovat její příběh plněním logických rébusů. Ty však nebudou pouze statickými záležitostmi – budou vás provázet příběhem a ožívat v jeho rámci. Kromě příběhu ve hře bude dostupný rovněž plnohodnotný editor, v němž si budete moci tvořit své vlastní rébusy. Ačkoliv je možné hrát pouze prostřednictvím klávesnice a myši, Project Lucie nabízí plnou podporu Oculus Rift a Touch ovladačů pro maximální ponoření do zážitku ve virtuální realitě. Pre-Alpha verze hry je dostupná právě teď zdarma skrz obchod Bohemia Store.

Project Lucie je třetím titulem, dostupným pod značkou Bohemia Incubator. Tento způsob vydání umožňuje malému, ale velmi odhodlanému týmu v rámci studia Bohemia Interactive otestovat základní herní koncepty a vycizelovat designová rozhodnutí, stejně jako dopilovat technologii, která hru pohání. Jedná se o ideální volbu, díky které si tvůrci mohou otestovat vývoj pro nové platformy a v rámci nových žánrů.

Ačkoliv jsou mezi Bohemia Incubatorem a Steam Early Acces jisté podobnosti, klíčovým rozdílovým prvkem je fakt, že hry v Incubatoru mohou být mnohem jednodušší, experimentálnější a ve velmi rané fázi vývoje. Bohemia Interactive se dokonce může rozhodnout pozastavit vývoj neperspektivního titulu. Proto vždy budou hry v rámci Bohemia Incubatoru zcela zdarma (stejně jako Project Lucie).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama