monitor-aoc-pds271-si-odnesl-oceneni-computex-d-i
Novinka Monitor AOC PDS271 si odnesl ocenění Computex d&i

Monitor AOC PDS271 si odnesl ocenění Computex d&i

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 6. 2017 16:30 4

PDS271 za to vděčí především svému minimalistickému asymetrickému designu, který vznikl ve spolupráci s designéry ze Studio F. A. Porsche.

Reklama

Na rozdíl od jiných monitorů nemá model PDS271 žádné vstupní konektory na zadní straně, díky čemuž vyniká jeho tenká obrazovka o tloušťce pouhých 5,2 mm. Asymetrický kovový stojan je nejen magnetem pro oči, ale i funkční, a nabízí unikátní jednokabelové řešení: napájení a kabel pro signál monitoru vedou stojanem a jsou zakončeny externí modulární schránkou. Díky tomu ze zadní strany monitoru nevisí žádné nevzhledné kabely. Vše potřebné místo toho dodává HDMI vstup (signál DisplayPortu přes adaptér) a napájení z externí schránky.

PDS271 je vybaven panelem AH-IPS s rozlišením 1 920 × 1 080 bodů a 178° pozorovacími úhly. Technologie SuperColor WCG od AOC umožňuje pokrytí 100 % gamutu sRGB a 90 % NTSC. Další funkce jako technologie Flicker-Free a mód Low Blue Light pak redukují únavu a zátěž očí během dlouhého času tráveného před obrazovkou.

Ceny Computex d&i v rámci jejich desátého výročí organizuje Rada pro rozvoj zahraničního obchodu v Tchaj-wanu a iF Design Asia v hlavním městě Taipei. Výherci ocenění byli vybráni 6. a 7. dubna mezinárodními experty a hodnoceni v pěti kategoriích: inovace a zpracování, funkčnost, estetika, odpovědnost a umístění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama