honor-6a-oficialne-predstaven
Novinka Honor 6A oficiálně představen

Honor 6A oficiálně představen

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 5. 2017 13:00 2

Do portfolia značky Honor, která patří pod čínský gigant Huawei, přibyl další chytrý telefon. Model s označením 6A je zajímavý hlavně svým poměrem ceny a výkonu. Ve střední nižší třídě, kam směřuje, nabídne osmijádrový procesor, kovové zpracování a čtečku otisků prstů.

Reklama

Displej Honoru 6A je pětipalcový s nepříliš vysokým HD rozlišením 1 280 × 800 pixelů. Superlativy neoplývá ani 13megapixelový fotoaparát, má světelnost f/2.2. Přední kamerka je pětimegapixelová.

Smartphone používá nejnovější Android 7.0 Nougat s nadstavbou EMUI 5.1 a osmijádrový procesor Snapdragon 430. Na výběr bude z variant se 2 GB a 3 GB RAM a 16 GB nebo 32 GB uživatelské paměti.

Z další výbavy můžeme zmínit přítomnost kruhové čtečky otisků prstů na zadní straně, slot pro paměťové karty microSD (hybridní) či 3 020mAh akumulátor, u kterého výrobce deklaruje, že zajistí streamování videa po dobu 12 hodin, což je velmi dobrý výsledek.

Základní model Honoru 6A se má prodávat za 116 dolarů, tedy asi 3,5 tisíce korun včetně DPH. Model s dvojnásobnou interní pamětí vyjde na 145 dolarů, tedy zhruba 4 tisíce s DPH. Na výběr bude z barevných variant zlatá a stříbrná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama