ifrogz-rozsiruje-nabidku-bezdratovych-sluchatek-a-reproduktoru
Novinka iFrogz rozšiřuje nabídku bezdrátových sluchátek a reproduktorů

iFrogz rozšiřuje nabídku bezdrátových sluchátek a reproduktorů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 3. 2017 07:30 3

Značka iFrogz rozšiřuje nabídku pro zákazníky o dva nové typy bezdrátových sluchátek do uší, bezdrátová náhlavní sluchátka a reproduktor pro společný poslech na cestách. Nové modely jsou ke koupi za rozumné ceny, takže neotřesou rozpočtem, ale nanejvýš dožívajícími důvody držet se zuby nehty drátových verzí sluchátek a reproduktorů.

Reklama

Rozšířená řada bezdrátových zařízení iFrogz zahrnuje:

Sluchátka Coda Wireless do uší (doporučená cena 29,99 eur/810 korun)

Bezdrátová sluchátka Coda do uší v paletě moderních barev a s 10mm reproduktorovými měniči využívají návrh ovládacího panelu jako bezdrátového centra známý ze sesterských řad této značky. Jsou lehounká a dají se pomocí chytrého magnetického úložného klipsu pevně přichytit k oblečení, což se hodí nejen při běhu či cvičení ale i na cestách. V rámci podpory je u modelu Coda Wireless zaručena výměna molitanů iFrogz bez jakýchkoli omezení.

Náhlavní sluchátka Coda Wireless (doporučená cena 29,99/810 korun eur)

Těm, kdo dávají přednost poslechu ze sluchátek přes hlavu, nabízí model Coda Wireless 40mm reproduktorové měniče, které by měly zajistit slušný prostorový zvuk. Mezi nabitími dopřejí sluchátka uživateli 8 až 10 hodin bezdrátového poslechu, při kterém se díky pohodlnému měkkému a polstrovanému provedení může nerušeně ponořit do hudby. Součástí balení je i záložní 3,5metrový AUX kabel.

Reproduktor Coda Wireless (doporučená cena 14,99/405 korun eur)

Coda skrývá ve svém štíhlém odlehčeném provedení 40mm reproduktorové měniče a 360° všesměrový reproduktor. Obsahuje také vestavěný mikrofon umožňující se na cestách zapojit do konferenčních hovorů. Díky jednoduchému ovládání jediným tlačítkem nemusíte při každé změně přehrávané skladby sahat po zařízení, což při desetimetrovém dosahu nepochybně oceníte. Na baterie má Coda vydržet nejméně čtyři hodiny přehrávání.

Sluchátka InTone Wireless (doporučená cena 34,99 eur/945 korun)

U sluchátek InTone wireless výrobce zmiňuje příjemný zážitek z poslechu díky směrové akustice a 14mm měničům a také doživotní omezenou záruku Earbud Tips for Life, pokud se vám molitany opotřebují, poškodí nebo ztratí, iFrogz vám je zdarma vymění.

Dostupnost:

Nová audio zařízení společnosti iFrogz jsou v prodeji na stránkách www.zagg.com a u předních prodejců po celém světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama