a-data-x7000-powerbanka-ktera-zaujme-nejen-designem
Novinka A-Data X7000: powerbanka, která zaujme nejen designem

A-Data X7000: powerbanka, která zaujme nejen designem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 2. 2017 10:00

Jak už samotný název napovídá, powerbanka se může pochlubit kapacitou 7 000 mAh. Kromě toho ale nabízí také dva USB porty pro efektivní nabíjení dvou zařízení současně.

Reklama

Powerbanky jsou většinou vnímány jako čistě funkční přístroje, u kterých se příliš nehledí na vzhled. Novinka A-Data si ale zakládá na svém designovém provedení. Kombinace odolného hliníkového povrchu s pevnými plastovými panely vypadá docela zajímavě a někoho určitě zaujme.

X7000 nabízí dva USB porty s výstupním proudem podle potřeb dobíjených přístrojů až do celkové hodnoty 2,4 A. Dva porty umožňují uživatelům dobíjet dvě zařízení současně, ti tak ušetří cenný čas. Kapacita baterie 7 000 mAh by měla postačit na tři nabití průměrného smartphonu a jedno nabití většího tabletu.

Samozřejmostí jsou různé ochrany proti zkratu, přepětí, přetížení, přebití, podpětí a přehřátí. Zvenčí je X7000 kryta pevným, proti ohni odolným polykarbonátem, který byl testován podle normy IEC 60950 na odolnost proti nárazům.

Powerbanka je dostupná ve třech odlišných barvách: na výběr je titanově šedá, modrá a červená. Cena A-Data X700 v tuzemských obchodech se pohybuje zhruba na úrovni 500 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama