origin-pc-battlebox-extremni-vykon-v-miniaturnim-pc
Novinka Origin PC Battlebox: extrémní výkon v miniaturním PC

Origin PC Battlebox: extrémní výkon v miniaturním PC

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 8. 2014 09:30 10

Výkonné herní a profesionální sestavy nemusí být zákonitě poskládané do objemných skříní. Někteří výrobci počítačových sestav si to uvědomují a stále častěji se snaží velice výkonné komponenty "nacpat" do miniaturních skříní. Podobně tomu je i u Origin PC. 

Reklama

V tomto případě se jedná o sestavu nazvanou Battlebox, která bude k dostání ve třech různých variantách, z nichž všechny nabídnou extrémní grafický výkon reprezentovaný dvoučipovkou GeForce GTX Titan Z. Všechny sestavy jsou označované také přídomkem 4K a může k nim být dodáván monitor s tímto rozlišením. Dvě výkonnější varianty by měly být k dostání také s přetaktovaným procesorem Intel Core i7-4790K. 

Origin PC Battlebox: extrémní výkon v miniaturním PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Trojice Bettlebox sestav má označení Chronos Z, Millennium Z a Genesis-Z. Výbava všech sestav je podobná, liší se ale zejména počtem grafických karet, popřípadě chlazením. Prvním a "nejslabším" modelem je Chronos Z vybavený jednou grafikou Titan Z a volitelně také monitorem ASUS PB287Q s úhlopříčkou 28 palců, UHD rozlišením a LED podsvícením. Tato sestava může být volitelně poskládána do skříně Raven RVZ01, nebo do některé větší. 

Origin PC Battlebox: extrémní výkon v miniaturním PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhá varianta nazvaná Millennium Z je potom vybavena dvěma kartami Titan Z (dvě za cenu jedné). K sestavě si lze vybrat ten samý monitor jako u Chronos Z. Posledním a nejvyšším modelem Battlebox je Genesis-Z, který je taktéž vybaven dvěma grafikami GeForce GTX Titan Z (znovu dvě za cenu jedné), přičemž obě karty jsou chlazeny kapalinou. Dvě výkonnější sestavy jsou samozřejmě umístěny do větší skříně. Zbytek specifikací si může zákazník nakonfigurovat dle vlastních preferencí.

Ceny jednotlivých sestav začínají přibližně na 4 000 dolarech (83 300 Kč), což není zrovna málo, ale vzhledem k ceně samotné karty Titan Z to je poměrně slušné. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama