hrac-se-na-twitteru-sam-priznal-k-piratstvi
Novinka Hráč se na Twitteru sám přiznal k pirátství

Hráč se na Twitteru sám přiznal k pirátství

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 7. 2014 11:00 15

"Co je to druhá odmocnina z ryby?" zeptal se Dan Hibiki na Twitteru vývojářů na vzkaz, který se mu ukázal na konci single-playerové hry Skullgirls, pravděpodobně v domnění, že objevil nějaký easter egg. Odpověď ho však nejspíše překvapila: "Jo tohle, to znamená, že bysis tu hru měl spíš koupit, než si stahovat její pirátskou kopii".

Reklama

Zde by při normálním toku událostí debata skončila, hráč se však rozhodl vysvětlovat, proč si hru nezakoupil. V dalším zprávě na svou obhajobu uvedl, že si hru chystal koupit na svůj PlayStation, předtím ji ale prý chtěl vyzkoušet. A k tomu dodal, že obchod GameStop neprodává hry on-line a ven se mu nechce. 

Hráč se na Twitteru sám přiznal k pirátství
i Zdroj: PCTuning.cz

Rozhovor pokračoval ještě dále. Hibiki se zeptal, zdali tvůrci plánují do hry vměstnat souboje hráče proti CPU a CPU proti CPU a Skullgirls mu odpovědělo něco v tom smyslu, že na takové věci nemají peníze, protože spousta hráčů si stejně jako on hru nepořídí, ale prostě ji upirátí. 

Na to konto Hibiki dneska na Twitteru napsal, že "velký fanoušek" mu daroval legitimní kopii hry na Steamu. Není to to samé, jako kdyby si ji sám koupil, ale pro tvůrce je to jistě zadostiučinění.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama