take-geil-se-pustil-do-vyroby-ssd
Novinka Take GeIL se pustil do výroby SSD

Take GeIL se pustil do výroby SSD

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 2. 2012 11:30 5

První čtveřice solid-state disků, která má reprezentovat nové edice Zenith 2 a Zenith 3, se začne prodávat během března.

Reklama

SSD nabývají mezi uživateli na popularitě, a proto asi nikoho nepředstaví, že se na trh dostávají postupně i modely od výrobců, od kterých byste to možná ani nečekali. Vzpomeňme Zalman a jeho sérii F1, nebo GeIL (Golden Emperor International Ltd.), který včera představil dokonce dvě modelové řady Zenith 2 a Zenith 3.

Jde o 2,5" SSD s NAND MLC pamětmi a připojením pomocí SATA 3.0 Gb/s a SATA 6.0 Gb/s, který by se měly prodávat již počátkem příštího měsíce. Dle informací výrobce disky řady Zenith 2 dosahují rychlosti pro čtení až 280 MB/s a pro zápis až 270 MB/s. SSD Zenith 3 nabídnou rychlosti přes 500 MB/s (platí pro čtení i zápis).

Pomalejší SSD budou dostupné v kapacitách 60 GB a 120 GB, kdežto rychlejší ve velikostech 240 GB a 480 GB. Více informací není v tuto chvíli dostupných, snad to výrobce napraví v dalších dnech a týdnech. Uživatele bude zajímat hlavně doporučená cena.

Take GeIL se pustil do výroby SSD
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama