nejlepsi-evropske-tymy-prijedou-do-prahy-bojovat-o-tisice-euro
Novinka Nejlepší evropské týmy přijedou do Prahy bojovat o tisíce euro

Nejlepší evropské týmy přijedou do Prahy bojovat o tisíce euro

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 2. 2012 09:30

Tento víkend se v Praze utkají nejlepší evropské týmy o odměnu ve výši 3 000 Euro. Díky živému přenosu přímo z pražské herny budete turnaj moci sledovat i vy.

Reklama

Když se mezi hráči Call of Duty 4 zeptáte, co znamená BenQ Grunex European Lan, pravděpodobně se vám nedostane špatné odpovědi. Český offline turnaj ve výše zmíněné hře je dobře známý nejen v našich luzích a hájích, ale loňský ročník této akce se výrazně zapsal i do paměti evropské hráčské komunity.

Díky tomu se i letos těšíme na turnaj, který navštíví nejlepší týmy z celé Evropy a utkají se o parádní finanční odměnu i ceny od partnerů.

První ročník turnaje s názvem MSI Grunex European LAN proběhl v září 2011. Podle českých hráčů se stal nejlepším turnajem minulého roku v ČR a na populárním evropském portále byl zvolen čtvrtým nejlepším turnajem v Evropě!

Nejlepší evropské týmy přijedou do Prahy bojovat o tisíce euro
i Zdroj: PCTuning.cz

Odezva všech zúčastněných hráčů byla nad očekávání, hráči si pochvalovali například vynikajícílokalitu herny, finanční odměnu vyplacenou v hotovosti a hlavně skvělou organizační připravenost turnaje. Diváci zase ocenili možnost potkat se s těmi nejlepšími hráči naživo.

Nyní nás čeká druhý ročník. Turnaj se uskuteční tento víkend, tedy ve dnech 11. a 12. února. Místo konání je již tradičně pražská herna BattleZone nedaleko Karlova náměstí a o hladký průběh turnaje se postarají osvědčení administrátoři z herního portálu Grunex.

Nejlepší evropské týmy přijedou do Prahy bojovat o tisíce euro
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi šestnácti registrovanými týmy se nachází hned deset různých národností, nechybí samozřejmě Češi, ale zúčastní se i severské týmy z Finska a Švédska, dále například Němci, Švýcaři či favorité z Maďarska.

Hráči se mezi sebou utkají o pět digitálních fotoaparátů od společnosti BenQ a štědrou finanční odměnu ve výši 3000 €! Pro účastníky bude také k dispozici občerstvení zdarma ve formě energetických nápojů Big Shock!, které se staly neodmyslitelnou součástí herních turnajů.

Nejlepší evropské týmy přijedou do Prahy bojovat o tisíce euro
i Zdroj: PCTuning.cz

Na své si přijdou i fanoušci, pro které internetová televize GrunexTV připraví on-line přenos komentovaných živých zápasů v HD kvalitě přímo z herny.

Pokud tedy nevíte, co v mrazivém počasí o víkendu podniknout, pak sledování výkonů nejlepších CoD4 hráčů Evropy pěkně v teple domova nemůže být krok vedle. Dobrodružnější povahy pak rádi přivítáme přímo v herně!

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama