S externím SSD WD_BLACK D30 vám místo na hry už nedojde
i Zdroj: Western Digital
Novinka S externím SSD WD_BLACK D30 vám místo na hry už nedojde

S externím SSD WD_BLACK D30 vám místo na hry už nedojde

Komerční sdělení
26. 3. 2024 10:00 1

Opětovnému stahování her s cílem ušetřit místo na disku odzvonilo. Dejte své herní knihovně dostatek prostoru s WD_BLACK D30.

Reklama

Velikost her za poslední roky pořádně narostla. Oblíbené tituly jako Call of Duty okupují klidně i přes 100 GB prostoru na disku. Pokud se takových her ve vaší knihovně sejde víc, ocitnete se v situaci, kdy pro nainstalování další budete nuceni jinou smazat. Rychlosti stahování se ale podobně rychle nezvyšují. Ideálním řešením tudíž je nechat si hry nainstalované.

Abyste měli místo na všechny aktuální i budoucí hry, má pro vás Western Digital řešení. Herní série disků WD_BLACK poskytne vašim hrám domov. Model WD_BLACK D30 je pro počítačové i konzolové hráče ideální volbou díky poměru ceny, kapacity a rychlosti. Tento externí disk o velikosti 500 GB, 1 TB nebo 2 TB připojíte ke konzoli nebo počítači pomocí rychlého USB 3.2 Gen 2. Disk tak dosahuje na rychlost až 900 MB/s.

Vysoká rychlost umožňuje na počítači načítat hry přímo z externího disku, což přináší nebývalou volnost. Instalačku hry si můžete vzít s sebou třeba ke kamarádovi, aniž by on musel vaši oblíbenou hru stahovat. Objemné hry lze takto snadno přenášet i mezi vaším notebookem a počítačem bez vytížení internetu.

Konzolisty potěší kompatibilita s PlayStationem i Xboxem. V případě PS5 můžete na disk ukládat a spouštět tituly z PS4. Případně archivovat hry určené přímo pro PS5, abyste je nemuseli později znovu stahovat. Obdobný princip funguje i u Xboxu. Zde rovněž lze ukládat a hrát hry určené pro Xbox One a archivovat tituly pro Xbox Series X a S.

S externím SSD WD_BLACK D30 vám místo na hry už nedojde
i Zdroj: Western Digital

S velikostí až 2 TB vám WD_BLACK D30 rozšíří základní kapacitu konzole až několikanásobně. Místo čekání na stažení tak můžete rychle zapnout hru, na kterou máte v ten moment náladu.

WD_BLACK D30 samozřejmě nemusíte využívat jenom k hraní. Stále jde o rychlé a spolehlivé externí SSD, které přináší řadu praktických možností. Na disk jde ukládat videa, fotky, osobní dokumenty a další data. Všechny soubory budete mít vždycky po ruce díky kompaktním rozměrům disku a vysoké přenosové rychlosti.

Exteriér disku z hliníku exceluje svojí odolností. Industriální design a jednoduchý stojánek dělají z tohoto kusu fotogenického krasavce, kterého si vystavíte vedle počítače nebo konzole.

WD_BLACK D30 je praktický parťák každého hráče. Dejte sbohem nedostatku místa na disku a užijte si nerušené hraní s rychlým načítáním ze stylového externího SSD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama