Automatický klikač myši vyrobený z lega - sen každého hráče Diabla?
i Zdroj: Lucas-Dynamics
Novinka Automatický klikač myši vyrobený z lega - sen každého hráče Diabla?

Automatický klikač myši vyrobený z lega - sen každého hráče Diabla?

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

28. 3. 2024 20:40 10

Protože Diablo a podobné hry označujeme jako clickfest – klikáte na monstra, na lektvary, na statistiky a zase na monstra a čím víc, tím líp. Po takové seanci má jeden hnedle namožený prst a odvařenou myš.

Reklama

Ale není třeba zoufat. Vezměte si inspiraci z kumštýře Lucase, který si vyrobil z lega autoclicker, čili mašinku, která drtí myš místo vašeho prstu. Jde v podstatě o další zábavný nesmysl, podobně jako simulátor větru zde. Lucas se rozhodl vytvořit světový rekord v počtu kliků za sekundu. Využil k tomu stránku cpstest.org, kde si můžete vyzkoušet nejen jak rychle klikáte, ale jakou máte reakční dobu, jak umíte rychle psát a další skopičiny. Pokořit rekord v klikání bylo za pomoci lega snadné.

Stačila k tomu relativně jednoduchá konstrukce (v několika variantách), motorek a klec na myš, aby nezdrhala pod náporem klikostroje. Pro kontext, když se budete docela snažit, dosáhnete vlastními silami pravděpodobně frekvence kolem osmi kliků za sekundu. Lucas rozvášnil myš až na sedmdesát kliků za sekundu, což je solidní cvrkot. Tak velký, že začala lagovat i testovací stránka. Nakonec si ještě přidělal ovládání na palec a při nejvyšší rychlosti zní klikání skoro jak motor. Tohle jsem potřeboval kdysi, když jsme pařili Diablo 2 a klikali jak šílení na hordy monster. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama