zte-predstavilo-smartphone-geek-s-tegrou-4
Novinka ZTE představilo smartphone Geek s Tegrou 4

ZTE představilo smartphone Geek s Tegrou 4

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 9. 2013 10:30

Firma ZTE se dnes pochlubila novým smartphonem s operačním systémem Android, modelem Geek. Hlavní chloubou novinky je výkonný procesor nVidia Tegra 4, který z ní dělá jeden z nejvýkonnějších telefonů současnosti. Za zmínku stojí také jemný Full HD displej.

Reklama

ZTE Geek je na první pohled další z mnoha zástupců stále početnější kategorie supertelefonů. S úhlopříčkou 5 palců sice není největší, ale i tak je to v ruce dost slušná placka. Smartphone pohání čtyřjádrový procesor s vysokým výkonem od společnosti nVidia. Sekundují mu 2 GB RAM a velký displej s Full HD rozlišením.

Telefon má dále 16 GB vnitřní paměti a slot na microSD karty, fotoaparát s rozlišením třináct megapixelů doplňuje sekundární kamera. Slušnou výdrž na jedno nabití zajišťuje akumulátor s kapacitou 2300 mAh. Zklamáním může být pro někoho Android pouze ve verzi 4.2, vylepšený o uživatelské prostředí Mifavor. Rozměry novinky jsou 144 × 71 × 9 milimetrů a hmotnost činí 148 gramů.

Chytrý telefon vybavený jedním z nejvýkonnějších mobilních procesorů na trhu se prodává zatím pouze Číně. V přepočtu zde přijde na necelých 6000 korun (1888 juanů). Dostupnost na dalších trzích známa není.

ZTE představilo smartphone Geek s Tegrou 4
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PhoneArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama