zowie-oznamila-prodej-noveho-headsetu
Novinka Zowie oznámila prodej nového headsetu

Zowie oznámila prodej nového headsetu

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 3. 2013 13:00

Společnost Zowie, která se zaměřuje především na herní periferie, oznámila vydání nového herního headsetu, který by se měl jmenovat "Mashu".  

Reklama

Headset je pojmenován po japonském jezeře Mašú, které je považováno za jedno z nejčistších jezer na světě. Výrobce prohlašuje, že intenzivně pracoval na headsetu po dobu tří  let a to za pomoci profesionálních hráčů. Mashu je mimo jiné oficální headset pro GSL (Global StarCraft II League).

Zowie Mashu je uzavřený headset, tedy uzavřené mušle zabraňují rušení z okolí. Má velké mušle, které zakrývají celé ucho, a poskytují maximální pohodlí a disponuje neodymovými měniči (měnič s neodymovými magnety), které by měly poskytnout uživatelům čistou reprodukci zvuku (proto název Mashu). Mashu má univerzální směrový mikrofon, který lze překlápět nahoru. Headset má speciální bezkyslíkaté měděné kabely, které by měli snížit rušení a ztrátu signálu kabelu.

Zowie oznámila prodej nového headsetu
i Zdroj: PCTuning.cz

Prodej nového Zowie Mashu headsetu bude zahájen již příští měsíc, ale cena zatím nebyla zveřejněna. Headsety Zowie se v našich končinách příliš neprodávají, proto můžeme jen doufat, že se dostane i na náš trh.

Zdroj: Hardware.info

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama