zowie-by-benq-xl2540-monitor-s-obnovovaci-frekvenci-240-hz
Novinka ZOWIE by BenQ XL2540: monitor s obnovovací frekvencí 240 Hz

ZOWIE by BenQ XL2540: monitor s obnovovací frekvencí 240 Hz

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 11. 2016 12:30

ZOWIE by BenQ, značka produktů pro eSport, uvádí na trh nový 24,5palcový monitor XL2540. Ten nabízí nativní obnovovací frekvenci 240 Hz, 1ms odezvu (šedá-šedá) Full HD rozlišení a technologie jako jsou Black eQualizer či Color Vibrance.

Reklama

Novinka je postavena černo-červeném ergonomickém designu. Na pevnou základnu navazuje otočná noha s otvorem sloužícím jako pořadač kabelů, několika posuvníky pro označení individuální konfigurace, například výšky, a madlo pro bezpečné přenášení. Monitor je dále opatřen nastavitelnou odnímatelnou stínící clonou, USB hubem a zatahovacím háčkem k uložení sluchátek.

Dostupná je také funkce Black eQualizer optimalizující podsvícení a kontrast pro zlepšení viditelnosti v tmavých místech hry bez přesvětlení světlých oblastí či Color Vibrance s 20 přednastavenými úrovněmi sytosti barev dle konkrétních uživatelských preferencí. Tyto a další funkce a herní módy jsou navíc snadno dostupné prostřednictvím ovladače S-Switch v intuitivním OSD menu.

Nechybí ani tradiční technologie pro ochranu zraku Flicker-free a Low Blue Light, které zamezují blikání na pozadí, resp. redukují vyzařované škodlivé modré světlo. ZOWIE by BenQ XL2540 je dostupný za doporučenou koncovou cenu 14 990 Kč s DPH.

ZOWIE by BenQ XL2540: monitor s obnovovací frekvencí 240 Hz
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama